28 november 2021

Far Cry 6 op de Playstation 4

2 min read

Hoewel je Far Cry 6 het beste via de Ubisoft Store kunt kopen en spelen (makkelijker voor achievements en andere dingen) kun je het ook op de playstation 4 spelen. Maar waarom zou je het op de playstation 4 spelen? Dat is toch veel slechter dan de playstation 5? Dat klopt inderdaad maar aan de andere kant heb je ook te maken het feit dat de playstation 5 helemaal uitverkocht is en kun je het als normale consument niet echt meer verkrijgen. Op de PC is natuurlijk de beste ervaring nog steeds maar niet iedereen kan het zich veroorloven om een PC voor de TV-kamer te hebben en een popcorn spel als Far Cry wil je toch wel lekker vanaf de bank spelen.

Het is Far Cry!

 Far cry 6 ps4 klinkt misschien als een slecht idee maar bedenk je wel dat het om Far Cry gaat. Het spel dat elke keer toch weer hetzelfde is. Je hoeft niet je brein te gebruiken wanneer je Far Cry 6 speelt dus kun je het ook gewoon op de Playstation 4 in plaats van PC spelen. Ik wil hiermee niet zeggen dat Far Cry 6 een slecht spel is. Verre van. Het is een uitermate vermakelijk spel en ik adviseer de meeste mensen om het juist op de bank in de TV-kamer te spelen tenzij je twee PC’s hebt voor zowel kantoorwerk en voor gamen.

Waarom je Far Cry 6 het beste op de bank kan spelen

Dit gaat terug naar toen ik Far Cry een popcorn spel noemde. Deze spellen van de Far Cry serie zijn niet de meest diepgaande spellen. Ik bedoel ze kunnen soms best wel ingewikkeld zijn en niet oppervlakkig. Ik weet nog wel een side quest in Far Cry 3 waar ik allemaal dingen moest doen voor een vrouw. Uiteindelijk kwam ik erachter dat ze een spook was! Maar het grootste gedeelte van de tijd is Far Cry 6 niets meer dan leuk makkelijk vermaak zoals een actiefilm die je op RTL 7 voorbij ziet komen. Dus om daar optimaal van te genieten moet je op de bank zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *